PROGRAM 2013

Tårnby Kreativ Klub Kom og besøg os i pavillonen i den store gård!

Der vil være mulighed for at købe nogle af vore kreationer:
Valkede tasker, Flettede og knyttede armbånd, Tevarmere, Malede kort og billeder, Båndbroderi, Strikkede huer og halstørklæder,
Vævede ting, Forskellige filtede ting, Frendly plast smykker, Flettede kurve af gavebånd, Hatte og meget andet.
 
 
KFUM Kastrup Ligger i spejderlejr på hjørnet af Sneserevej, hvor du blandt andet kan prøve at lege paintball på en meget anderledes måde....med mel! Morskabsgaranti!
 
 
Ullerup Linedance Optræder på scenen med showdansere efterfulgt af workshop for de friske der tør prøve kræfter med dansen!
 
 
Visens Venner på Amagerland Vi optræder på scenen med pragtfuld musik, som alle kan synge med på. Kom og syng med kl. 14.30 i den store gård!
 
 
PUGAD PUGAD fortæller og viser hvad de står for, og driver i dagens anledning et køkken, hvor man kan købe sig et godt måltid mad, selvfølgelig præget af phillipinske delikatesser!
Fra scenen gives prøver på phillipinske danse.
 
 
Kastrup Gymnastikforening 1966 (KG66) Vi inviterer til "Legelørdag" i gymnastiksalen. Arrangementet er primært for de yngste børn, som kan komme og prøve kræfter med vores sjove og udfordrende redskaber.
 
 
Eksperimenterende Danske Radioamatører - Amager Afd. Den mest nørdede forening i kommunen! Kom og se hvordan man kan samtale med folk på den anden side af kloden UDEN Internet, men med god gammeldags gløderørs teknik!
For de små er der mulighed for at gå på skattejagt med metaldetektorer. Man skal være skrap til dyrelyde for at kunne betjene en sådan.....!
 
 
Shogun - Tårnby Selvforsvarsklub Dave Wareing kommer fra England, hvor han gennem mange år har undervist i både effektive og
realistiske Judo teknikker rettet mod aktuelle selvforsvarssituationer. Dave har 6. dan i judo.

Han er kommet til Danmark for at afholde kursus i Judo og dele ud af sin kæmpe viden og erfaring indenfor kampkunst. Så kig indenfor i drengenes gymnastiksal og se hvordan han træner vores unge mennesker.

Der trænes fra kl. 1000-1200 og igen kl. 1315-1500.
 

 
Ældresagen Kommunens ubetinget største klub med mere end 4000 medlemmer (!) byder dig velkommen til en snak om hvad de står for, og hvad de kan tilbyde lige præcis dig!
 
 
Bedre Psykiatri, Amager Har du lyst til sammen med andre at få større forståelse for at være pårørende til en psykisk syg?
Har du lyst til sammen med andre at få en større viden om hvordan psykiatrien på både godt og ondt fungerer?
Har du lyst til sammen med andre at være med til at gøre en forskel på hvordan psykiatrien fremover kommer til at se ud?
Så kom og få en snak med os herom.
 
 
Noahs Ark & Babelstårnet En masse børneaktiviteter - og mulighed for en snak om hvad det er at vi kan tilbyde børnene i Kastrup kirke.
 
 
Amager Square Dancers Vi giver prøver på vores kunnen på scenen, og afholder workshop i festsalen, hvor man kan få lov at prøve dansen sammen med andre "nybegyndere".
 
 
KTKG K.T.K.G. – en forkortelse af Kastrup-Tårnby Kvindelige Gymnastikforening.
Besøg vores raflebod.
For 10.- kr. kan du vinde fodbolde, rygsække,
t-shirts, whisky, vin, øl, sodavand, høretelefoner,
bamser med mere.

KOM OG PRØV LYKKEN OG HØR OM VORES
GYMNASTIKFORENING.
 
 
Amager Harmonika Klub Kom og syng med når de glade harmonikafolk går på scenen giver prøver på deres brede spektre af god musik!
 
 
Tårnby Bladet Bladet har deadline i weekenden, så redaktionen sidder og arbejder.... Og skriver om Spræl i Byen! Se hvordan man brygger helt op til 56 sider sammen, og får tekst og annoncer til at gå op i en højere enhed.
 
 
Foreningen Norden Kom og hør om vores mange tilbud med rejser rundt i Norden og gør brug af de mange kontakter vi har. Deltag i vores konkurrence i paratviden indenfor det nordiske, og vind flotte præmier!
 
 
Bordinghus Spillemændene Spillemændene går på scenen med deres 15 mand store orkester, og spiller en masse glad musik!
 
 
Tårnby Teater Få en rundvisning på et helt unikt teater, og se de gemmer man som publikum ellers aldrig får lov at se.
 
 
De Grønne Pigespejdere Vi holder til i barakbygningen på Husbyvej, hvor den står på madlavning over bål med spændende smagsprøver! Kom og hør om en helt speciel organisation, hvor vi kun er piger.
 
 
Roklubben Øresund Klubben ligger på Kastrup Gamle Lystbådehavn, Amager Strandvej 413.
Om sommeren ror vi i frisk luft langs Amager Strand, og om vinteren holder vi formen ved lige i romaskinerne i vores veludstyrede motionsrum.

Til Spræl i Byen kan du prøve at ro i romaskine. Du får diplom for:
• Din tid på 300 meters roning
• Dine points for 4 minutters fiskespil

Til Spræl i Byen: Hold øje med hvem, der fører konkurrencerne. Måske det er dig?

 
 
Tårnbymalerne Van Gogh kommer ikke
Derimod får gæster, børn, unge og voksne, selv lejlighed til at afprøve deres kreativitet hos Tårnbymalerne, som har tænkt at lave en form for åbent værksted. To gange en lille times tid i løbet af Spræl i Byen holder malerne orientering om / visning af / afprøvning af voksmaling i forskellige arter. Desuden vil der være mulighed for at afprøve malerkunst.
 
 
Amagerkabareten Amager Kabareten optræder med et udsnit af, hvad vi underholder publikum med hver måned fra september til april på Tårnby skole.
 
 
Den Indiske Kulturforening Indisk Kulturforening står for en madbod som selvfølgelig byder på helt specielle kulinariske retter, som tilbydes for en ualmindelig fornuftig pris.
 
 
Amager Video Klub Træd indenfor i det mørke lokale og se eksempler på vores produktioner, vores udstyr, og få en introduktion til hvad man faktisk kan lave med dagens udstyr indenfor video.
 
 
American Car Club En Klub som de fleste nok har hørt om i det forgangne år i lokalpressen. Kom og mød dem og se nogle af deres helt fantastisk flotte køretøjer. Måske man får lov at sidde i een og tage et billede?
 
 
Amager MiniRace Vi er mange (drenge især), der husker spændingen juleaften og den enorme pakke, der bar ens navn og det forventede indhold var RACERBANEN. Glæden ingen ende tage, når den store fine kasse med racerbanen skulle pakkes ud, sættes op og køres med til den lyse morgen. Mangen et barn er også blevet skuffet over, at far og Onkel, skulle ”køre banen til” og ”lige være sikker på, at det hele nu også virker”
I Amager MiniRace har de nu voksne drenge holdt interessen ved lige. De kører med racerbane, de skruer på bilerne, bygger dem om, kører løb mod hinanden, hygger sig og har det umådelig morsomt.
Amager MiniRace er så vidt vides den eneste af sin slags på Amager og nærmeste naboklub ligger omkring 20 kilometer fra øen.
 
 
NTK Tennis Klub I skolegården bliver der sat en tennisbane op til lejligheden. Kom og prøv at slå til en bold og find ud af hvor svært det faktisk er, meget sværere end når man ser det på fjernsynet!
 
 
Kastrup Løverne Er 7 mand som går på scenen. Spiller irsk og skotsk folkemusik.
 
 
API Skytteforening API Skytteforening har opstillet en skydebane, så har du lyst til at stifte bekendtskab med skydesporten,  så kom forbi og prøv denne idræt  der er for hele familien, så tag endelig mor, far eller vennerne med.  Der kan skydes med riffel og pistol.
 
 
Boomerangklub.dk Det er sværere end man tror at kaste en boomerang og få den retur i hånden igen. Men hvordan dyster man egentlig i sådan en sport? Kom og se hvilke konkurrencer de opererer med og prøv selv at kaste! Klubben har netop været vært for et europa mesterskab.
 
 
FDF Korsvejen Er at finde i lejren på hjørnet af Sneserevej. Kig ind og hør hvad man laver som FDFer og prøv nogle af de skrupskøre lege de har med!
 
 
Tårnby Middelaldermarked Tør du prøve at slås mod en ridder med sværd og rustning? Så er det bare ind i ringen og fatte sværdet! Og så håbe at du kommer levende ud igen!
 
 
Amager Fotoklub Amager Fotoklub er en hel ny klub, den blev stiftet i februar 2013. Klubben har pt. ca. 35 medlemmer og benytter sig af lånelokaler, primært på Tårnby Hovedbibliotek og hos Kulturzonen. Klubben er åben for alle med interesse for foto, og vi prioriterer både det sociale fællesskab og den "faglige" udvikling.
Få taget et fantastisk portrætfoto på denne festdag!
 
 
KFUM Vestamager Kommer og er en del af spejderlejren på hjørnet ved Sneserevej. Der gives garanti for at der bydes på byens bedste snobrød!
 
 
Cirkus Bella Donna Cirkus giver to gratis forestillinger for børnene! Kl. 1000 og kl. 1200. Det er et lille cirkus med plads til 140 personer, så skal du have en billet, så er det med at være hurtig på aftrækkeren! Ring til Tårnby Bladet på 3250 9290, som sponserer denne del af arrangementet, med besked om det ønskede antal billetter, hvilken forestilling det skal være til og navn og mailadresse. Man er også velkommen til at møde op på bladet, Englandsvej 290 1., og afhente dem med det samme.

Efter forestillingerne vil der være workshop for børnene, hvor de selv kan prøve hvad der skal til for at blive en cirkusartist!
 
 
Mad & drikke Uden mad og drikke dur helten ikke!

Der vil være mulighed for at købe en kop kaffe og et stykke kage to steder, dels i festsalen hos Amager Squaredancers og dels hos Tårnbymalerne i barakken på Husbyvej.

Skal der mere til, så serverer både PUGAD og Indisk Kulturforening lækker mad i madteltet - til yderst favorable priser!

"Fabrikken", produktionsskolen fra Løjtegårdsvej, stiller op med en grill i den store skolegård og byder på burgere med pulled pork blandt andet - til yderst favorable priser!

Og endelig sørger Tårnby Teater for at der er udskænkning i begge skolegårde, med mulighed for at købe en kold øl, et glas vin eller en sodavand.
 

 
INFO-boden Herfra koordineres arrangementet, og der kan gives svar på alverdens spørgsmål! Her kan ligeledes afleveres svar på blækspruttekonkurrencen samt udleveres programmer.
Er der flere cirkusbilletter kan de afhentes her.
Boden betjenes af folk fra Tårnby Forenings Råd, som også er lokalkoordinator for Dansk Flygtninge Hjælps årlige landsindsamling - og der vil derfor også være mulighed for at tilmelde sig indsamlingen her!
 
 
Pilehavekoret Kan opleves på scenen for fuld drøn med nogle dejlige sange.
 
 
Natteravnene Møder frem i deres karakteristiske gule jakker, og fortæller lidt om hvorfor deres arbejde er så vigtigt.